İŞ İLANI DETAYI

İÇERİK ÜRETİCİSosyal medya kanallarında uzmanlaşmış, çalışırken mutluluk duyan, işini severek yapan, Nişantaşı kliniğimizde çalışacak İçerik Üretebilecek Sosyal Medya Uzmanı arıyoruz.Dijital kanallara içerik düzenleyebilecek, sosyal medyadaki gelişmeleri ve trendleri takip eden, yeniliklere uygun çözümler üretilmesi,Video düzenleme Adobe Premiere, Sony Vegas Pro, Davinci Video, İmovie v.bProgramları kullanmada deneyimli,İletişim, anlatım, hikayeleme konusunda kendine güvenen, içeriklerin yayınlanacağı mecraların seçilmesi, yayınların stratejik olarak planlanması, içeriklerden alınan geri dönüşlerin ve dönüşümlerin takip edilmesi, Dijital platformlarda paylaşılacak yazılı veya görsel içeriklerin hazırlanması,Dijital kanallardan çıkılacak içeriklerin günlük olarak post edilmesi, edilmeden önce gerekli mekanizmaların sosyal gündem kontrolü,Aranan Özellikler: Üniversitelerin tercihen İletişim Fakültesi’nden mezun, Medya ilişkileri güçlü, içerik geliştirme ve yazı diline hakim, Tercihen yazılı ve sözlü olarak iyi derecede İngilizce iletişim kurabilen, Yazılı ve sözlü ifade yeteneği yüksek, sunum becerisi iyi olan, Planlama, iş takibi, koordinasyon ve iletişim becerileri yüksek, Instagram, YouTube, Facebook v.bGibi platformlarda oluşturulan içerikleri severek takip eden, güncel, modaya, akımlara ve trendlere hakim, Kreatif bakış açısına sahip, sürekli gelişmeye ve öğrenmeye açık, Takım çalışmasına uyumlu, iletişim ve ilişki yönetimi konusunda başarılı,CV özgeçmiş nizi cuneyd@dentnis.com e-mail adresinize lütfen gönderiniz.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıSosyal medya kanallarında uzmanlaşmış, çalışırken mutluluk duyan, işini severek yapan, Nişantaşı kliniğimizde çalışacak İçerik Üretebilecek Sosyal Medya Uzmanı arıyoruz.CV özgeçmiş nizi cuneyd@dentnis.com e-mail adresinize lütfen gönderiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MEŞRUTİYET MAH. VALİ KONAĞI CAD. NARİN APARTMANI NO:16/74 ŞİŞLİ/İSTANBUL ŞİŞLİ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ŞİŞLİ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Cüneyt Tatlılıoğlu Ünvan : Mali Müşavir Telefon : 905334333710 E-posta : cuneyd@dentnis.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Şişli
Pozisyon : Medya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905334333710
cuneyd@dentnis.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Medya iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Şişli veya Edmeg İstanbul Medya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.