İŞ İLANI DETAYI

FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK YEMEKHANE PERSONELİ ARANMAKTADIR.GÖRÜŞMELER YÜZYÜZE YAPILACAKTIR.


Fiziki Ve Bedensel YeterlilikHİZMET MERKEZİMİZE ŞAHSEN GELEREK İŞ VE MESLEK DANIŞMANIZDAN İŞE GÖNDERME FORMLARINI ALARAK, FİRMALARDAN RANDEVU ALIP, ŞAHSEN FİRMALARA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. AYRICA ; ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İŞYERİ İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK FİRMAYLA ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDEBİLİRSİNİZ.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 25- -45 (24.04.1999 - 26.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : VANİMEHMET MAH. ÇATALTEPE CAD. NO:12 KESTEL BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KESTEL İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Kestel
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Bursa ÖZEL DARÜLŞİFA ZİHİNSEL RUHSAL VE FİZİKSEL ENGELLİLER BAKIM MERKEZİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim numarası

Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa, Edmeg KESTEL gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder