İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Yemek Dağıtım ElemanıŞirket: Kampüs Eğitim KurumlarıKampüs Eğitim Kurumları olarak, dinamik ve enerjik bir ekip üyesi arıyoruzYemek Dağıtım Elemanı pozisyonu için başvurularınızı bekliyoruz.Görevler:-part time ve tam zamanlı bayan yemek dağıtım personeli-yenimahalle, demetevler, ivedik  bölgesinde ikamet eden - Yemeklerin zamanında ve düzenli bir şekilde dağıtılmasını sağlamak- Yemek dağıtımı sırasında hijyen kurallarına uymak- Yemek dağıtım araçlarının temiz ve düzenli olmasını sağlamak- Yemeklerin doğru ve hızlı bir şekilde servis edilmesini sağlamak- Gerekli durumlarda mutfak ekibine yardımcı olmak


- Yemek dağıtımı konusunda deneyimli- Hijyen kurallarına dikkat eden- İnsan ilişkilerinde başarılı, güler yüzlü ve pozitif- Sorumluluk sahibi ve dikkatli- Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecekKampüs Eğitim Kurumları olarak, çalışanlarımızın rahat ve huzurlu bir çalışma ortamında görev yapmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Eğer siz de bu dinamik ekibin bir parçası olmak istiyorsanız, başvurularınızı bekliyoruz. Not: Pozisyonla ilgili detaylı bilgi, iş görüşmesi sırasında verilecektir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Kurye
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Yarı Zamanlı
İletişim : Ankara Kampüs Eğitim Kurumları İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder