İŞ İLANI DETAYI

Şirketimizde görev alacak erkek ''Yazılım Satış Uzmanı'' aramaktayızİş Tanımı; Müşterilerle güçlü ilişkiler kurmak ,sürdürmek ve bu ilişkileri satışa döndürmek, Müşterilerin iş ihtiyaçlarını anlamak, uygun satış stratejileri ve çözümler önermek, Müşteri ihtiyaçları bağlamında Pazarlama ve Ürün Geliştirme birimleriyle yakın çalışmak, Potansiyel müşterilere yönelik satış hedeflemesi yapmak, Yeni iş geliştirme fırsatlarını izlemek ve yeni iletişim kanalları yaratmak, Şirketin hedefleriyle uyumlu satış stratejileri geliştirmek, Satış strateji ve hedeflerinin takibinde satış yöneticisi ile birlikte çalışmak, Sunum yapmak, sözleşmeleri müzakere etmek, müşteri toplantıları organize etmek, Satış faaliyetleri, fırsatları ve hedeflerine ilişkin düzenli raporlar hazırlamak.


Üniversitelerin SBF, İİBF ya da işletme fakültelerinde veya Mühendislik, Yazılım / Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Yönetim Bilişim sistemleri, Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknolojileri Öğretmenliği, Matematik, İstatistik, Bilgisayar Programcılığı 4 yıllık, 2 yıllık bölümlerinde okumak veya mezun olmuş olmak tercih sebebidir. Daha önce ERP sektöründe çalışmış ve yazılım kurgusunu bilen Danışmanlık, yazılım, teknoloji ve finans ürünlerinin satışında konusunda 1-3 yıl tecrübesi olan DİA Kurumsal Yönetim Sistemi olması tercih sebebidir. Yoğun çalışma temposuna ayak uyduracak ve seyahat engeli olmayan, Müşteri memnuniyetine önem veren, İletişim, analiz ve sunum becerileri yüksek dinamik ve çözüm odaklı çalışan, Güçlü analiz ve iletişim becerilerine sahip, Satış hedef ve kotaları ile çalışabilen, Sunum hazırlama ve gerçekleştirme yeteneklerine sahip Sigara kullanmayan Aktif araç kullanabilen ve ehliyeti olan tercih sebebidir, Kendini yetiştirmeye ve eğitime açık olan, takım arkadaşları arıyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Erenler
Cinsiyet : Bay
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Sakarya Umay Tüm Bilişim ve Eğ Dan Yazılım İth İhr San Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya , Edmeg Erenler gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Sakarya İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder