İŞ İLANI DETAYI

Projenin yazılım geliştirme süreçleri kapsamında; müşteri ile beraber tasarım faaliyetlerinde bulunmak,


Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıBu pozisyon uzaktan çalışma kapsamında olup, lokasyon bağımsız çalışır.Yazılım geliştirme araç ve süreçlerine hakim, .net ve C# veya Delphi dili ile en az 2 yıl deneyimli.OOP, AOP, SOA metodolojilerine hakim.İlişkisel veritabanları ve SQL sorguları ile deneyim sahibi, PL/SQL ++.Entity Framework ve LINQ ile deneyim sahibi.HTML, Javascript, CSS konularında bilgili ve yeterli tecrübeye sahip.RESTFul, SOAP mimarilere hakim. REST API geliştirme tecrübesi olan.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 22- (20.06.2002 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MERSİN ÜNİVERSİTESİ ÇİFTLİKKÖY KAMP. TEKNOPARK İDARİ BİNA K:3/307 YENİŞEHİR MERSİN / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri : İsim : savaş aydın Ünvan : Telefon : 905498287875 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905498287875

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder