İŞ İLANI DETAYI

Yazılım Mühendisi Engelli Kadrosuadesso Türkiye olarak organizasyonumuzda çeşitli teknolojilerde deneyimli Java, Dotnet, Frontend, Mobil - Android, IOS, Devops, İş Analisti, Test üzere Yazılım Mühendisleri arıyoruz.İlanımıza yapılan başvurular farklı departmanlarda uygun pozisyonlar için değerlendirilmeye alınacaktırBaşvurularınızda cv’nize ekleyeceğiniz ön yazınızda ilgilendiğiniz alanları belirtmenizi rica ederiz.Beklentilerimiz:Üniversitelerin mühendislik ve ilgili bölümlerinden mezun,%40 ve üzeri engel derecesi ve İşkur kaydı bulunan,Tercihen yazılım alanında deneyim sahibi,Sonuç odaklı, analitik düşünme ve problem çözme yeteneğine sahip,Gelişim odaklı ve iletişimi kuvvetli.Biz neler sunuyoruz?Yeni nesil bir organizasyon,Türkiye’de farklı lokasyonlara yayılmış çalışma alanları,Çevik ve yalın bir yapı ile organize edilmiş iş süreçleri,Özel sağlık sigortası ve kapsamlı yan haklar,Sınırsız Udemy erişimi ile sürekli öğrenme imkanı,Sosyal kulüpler, ekip-şirket etkinlikleri.Hakkımızdaadesso Türkiye olarak yazılım geliştirme ve BT danışmanlığı ile müşterilerimize özel çözümler üretiyor, yüksek kalibreli dijital çözümler sunuyoruz.Grup merkezimiz Almanya Dortmund’ta yer alıyor, dünya çapında 63 farklı lokasyonda çalışan 10.000 den fazla çalışanımızla projelerimizi büyütmeye devam ediyoruzDaha fazla bilgi almak için www.adesso.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.Kişisel verileriniz işe alım sürecinin yürütülebilmesi amacıyla veri sorumlusu sıfatıyla şirketimiz Adesso Turkey Bilgi Teknolojileri LTDŞTİTarafından işlenecektirKişisel verilerinizin işlenmesi ve haklarınızla ilgili detaylı bilgiye https:--www.adesso.com.tr-adesso-com-tr-download-politika-metni-adesso-tr-kvkk.pdf bağlantısı üzerinden ulaşabilirsiniz.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeYazılım alanında tercihen 2 yıl ve üzeri deneyim sahibi Java, Dotnet, Mobil, İş Analisi, Test, Frontend, DevopsSonuç odaklı, analitik düşünme ve problem çözme yeteneğine sahip,Gelişim odaklı ve iletişimi kuvvetli.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MASLAK MAH. ESKİ BÜYÜKDERE CAD. NO:9 İZ PLAZA GİZ KAT:3 D:11A-12 ŞİŞLİ İSTANBUL / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Ekin Üstel Ünvan : Telefon : 900000000000 E-posta : ekin.ustel@adesso.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Şişli
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 900000000000
ekin.ustel@adesso.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Şişli veya Edmeg İstanbul Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.