İŞ İLANI DETAYI

Yazılım ve teknoloji alanında faaliyet gösteren şirketimiz THY bünyesindeki teknoloji ihtiyaçlarını karşılamak ve teknolojik havayolu olmak için geliştirmeleri sağlanmaktadırBu sürece destek olabilecek Yazılım Mühendisi;Çalışma saatleri: 08.00-17.00İstanbul tüm ilçelerinden başvuru yapılabilirServis var.İlana başvuran ya da davet edilen adayların ilgili mail adresinden başvuru yapmaları ve direk görüşmeye gitmemeleri gerekmektedir.


Bilgisayar Kullanımı, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı ÇalışmaTurkish Technology bünyesinde görev yapabilecek Yazılım Mühendisi.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Küçükçekmece
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Küçükçekmece veya Edmeg İstanbul Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.