İŞ İLANI DETAYI

Türkiye’de yazılımın öncüsü olan AKINSOFT güçlü ve dinamik kadrosuna değer katabilecek, Kalite Kontrol Temsilcisi olarak çalışabilecek  yeni çalışma arkadaşları arıyor.


-Programların gereksinimleri karşıladığından emin olmak için mevcut ve yeni yazılım ürünleri üzerinde çeşitli testler yürütmek,-Sorunları tanımlamak ve gidermek için hata ayıklama programları çalıştırmak,-Test planlarını desteklemek için otomatik test komut dosyaları oluşturmak,-Bulunan hata türlerini ve bu sorunları çözmek için atılan adımları özetleyen raporlar oluşturmak,-Hata potansiyellerini tanımlamak, riskleri değerlendirmek ve yeni yazılım tamamlanmadan önce sorunları çözmek için yazılım geliştiricilerle iş birliği içerisinde çalışacak; Üniversitelerin Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği veya Matematik mezunu Test planlarını desteklemek için otomatik test komut dosyaları oluşturabilmek, Database teknolojilerinde becerilere sahip olmalıdır. MSSQL, PostgreSQL, Oracle. v.b Tercihen SQL, XML, Web servisleri. Delphi, Java veya PHP vb. gibi dillerde kendini geliştirmiş olmak MSSQL, postgreSQL ve FIREBIRD veritabanı ve tablo yapıları hakkında bilgi sahibi olması Yazılım test yöntemleri hakkında bilgili Analitik, problem çözme ve hızlı karar verme yeteneğine sahip, Yazılım test alanında 2 yıl tecrübe sahibi, İngilizce dil bilgisine orta düzeyde sahip.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul AKINSOFT İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!