İŞ İLANI DETAYI

Aurora Solution, yapay zeka ve veri analizi, veri görselleştirme alanında 2024 yılında kurulmuş bir HRTech teknoloji şirketidirKurumsal, mobil ve web çözümleri geliştirmekteyizTeknopark İstanbul Ümraniye’de Ar-Ge bölgesinde bulunmaktayız.Çalışma Modeli : Uzaktan - HibritRol Genel Bakış:Ekibimize katılmak üzere hevesli Backend ve Frontend Geliştiriciler arıyoruzBu rol, kodlamaya tutkulu ve dinamik bir start-up ortamında pratik deneyim kazanmaya istekli kişiler, yeni mezunlar veya öğrenciler için açılan bir fırsattırGüçlü kurumsal uygulamalar geliştirme, API entegrasyonları yapma ve SaaS altyapımızı yönetme üzerinde çalışacaksınız.


Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun ya da son sınıf öğrencisiDjango ve Python kullanarak ölçeklenebilir backend sistemleri tasarlamak ve geliştirmek.Servisler arası kesintisiz iletişimi sağlamak için API leri entegre etmek ve yönetmek.Veritabanları ör. PostgreSQL, MySQL ile verimli veri depolama ve geri alma süreçlerini sağlamak.SaaS altyapısını uygulamak ve yönetmek.Uygulama performansını optimize etmek ve güvenlik en iyi uygulamalarını sağlamak.Ek Teknolojiler Olması İyi Olur:Ek backend geliştirme için Java ve .NET bilgisi.Mobil uygulama geliştirme çerçeveleri ile deneyim.Kod incelemelerine katılmak ve ekip en iyi uygulamalarına katkıda bulunmak


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İNKILAP MAH. SOKULLU CAD. NO: 5 ÜMRANİYE/ İSTANBUL ÜMRANİYE İSTANBUL / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Güney Öztürk Ünvan : Telefon : 905322105040 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler En Az Ücret : 20000 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 30000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ümraniye
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905322105040

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Ümraniye gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.