İŞ İLANI DETAYI

Geliştirdiğimiz Ar-ge projesinde istihdam edilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip Bilgisayar-Yazılım Mühendisi arıyoruz. - Görüşme öncesi başvuruda bulunulması gerekmektedir.


Java, Makine Öğrenmesi, Derin Öğrenme, Apache Kafka, Apache Spark, Yapay zeka modelleri oluşturup, eğitme Üniversitenin Bilgisayar veya Yazılım Mühendisliği bölümünden mezun Java programlama diline hakim Makine Öğrenmesi ve derin Öğrenme konularına hakim Apache Kafka, Apache Spark araçları hakkında bilgili Yapay zeka modelleri oluşturup, eğitebilen Ekip çalışmasına uyumlu Yapılacak görüşmeye göre ofis veya hibrit çalışma şekilline karar verilecektir. Ofis için karar verilen adayların Ankara da ikamet etmeleri gerekmektedir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara Atmosfer Yazılım Bilişim ve İletişim Hiz Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder