İŞ İLANI DETAYI

Stratejinin gücüne inanıyoruzYaptığımız işi seviyoruz ve markalarımızı ileri taşıyacak fikirler üretiyoruzÖdüllü dijital pazarlama ve sosyal medya ajansımız için ekip arkadaşları arıyoruzWeb sitelerinin ön yüzünü HTML ve CSS kullanarak tasarlayıp geliştirecekWeb sitelerinin görsel tasarımına uygun bir şekilde stil oluşturarak ve uygulayacakVar olan web sayfalarını güncelleyerek yeni içerik ekleyecek veya düzenlemeler yapacakProje gereksinimlerini anlayarak teknik çözümler sunacakHTML-CSS Editörü arayışımız bulunmaktadırHibrit çalışma yapılacaktır.


Tercihen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, bilgisayar programcılığı, . Photoshop gibi görsel düzenleme araçlarını kullananTeknik sorunları çözme ve iyileştirme konusunda proaktif yaklaşımı benimseyenİnternet teknolojilerine meraklı, kendini geliştirmek isteyenEkip çalışmasına uyumlu Not: Bu pozisyon, fiziksel engelli bireyler, özellikle hareket kabiliyeti kısıtlanmış kişiler için uygundur.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 18- -30 (17.10.2006 - 19.09.1994 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -30 (17.10.2006 - 19.09.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Etiler Mah. Tanburi Ali Efendi Sk. Maya Residences Sitesi T Blok No:15/301 Beşiktaş / İstanbul BEŞİKTAŞ İSTANBUL / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Funda Ergenekon Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 905398545534 E-posta : funda.ergenekon@pixelplus.net
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez Sosyal Olanaklar (Diğer) : Ücret görüşme esnasında belirtilecektir.

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beşiktaş
Pozisyon : Yazılım
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905398545534
funda.ergenekon@pixelplus.net
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Yazılım iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Beşiktaş veya Edmeg İstanbul Yazılım gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.