İŞ İLANI DETAYI

33 yıldır bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamıza geliştirmiş olduğumuz yazılımların son kullanıcı desteğini , eğitimini verecek çalışma arkadaşına ihtiyacımız vardır.


Özellikle eğitim sektörü ve ticari uygulamalarda deneyimi kooperatif, site yönetimi, ön muhasebe, e-fatura-edefter, sürücü kursu otomasyonu nda olan SQL bilgisine sahip, daha önce bu sektörde deneyimli, insan ilişkileri kuvvetli, Bilkent teknoparkta çalışacak, erkek adaylar için askerliğini yapmış çalışma arkadaşı arıyoruz. Analitik düşünebilen, iyi bilgisayar kullananı, iletişim ve ifade yeteneği yüksek, sektörde tecrübeli, sorun çözen ve insiyatif alabilen , takım çalışmasına uygun ekip arkadaşı arıyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çankaya
Pozisyon : Yazılım
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Yazılım iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Çankaya veya Edmeg Ankara Yazılım gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder