İŞ İLANI DETAYI

Genel NiteliklerSızdırmazlık ürünleri üretilen fabrikamızda çalışmak üzere yay sarma ve yay bağlama makinalarında çalışmak üzere tecrübeli personel aranmaktadırTorna Tesviye gibi el becerisi gelişmiş öğrenmeye açık adaylar da başvurabilir.İŞ TANIMI:Yay sarma makinasının gerekli arızalarını tamir edebilmek, bakımını yapabilmekYay telini yay sarma makinasına yerleştirip tezgahın çalışmasını sağlamakYay bağlama makinasının gerekli tüm işlemlerini gerçekleştirebilmekKumpas ile ölçü kontrolü yapabilmekGelen parti adetlerinden numune alıp ölçü kontrolü yapmakKalite birimine bağlı olarak çalışmak ve kalite ölçümlerini ve ürün kontrollerini yapmak. 


Nitelik:Tercihen OEM Ürünü kontrolü yapma tecrübesi sahibi olmak. Ekip ile uyumlu çalışabilmek.Makine arızasında hassas şekilde müdahale edebilecek beceriye sahip olmak.İletişim Becerisi yüksekErkek adaylar için askerliğini tamamlamış.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Pozisyon : Üretim Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İzmir FEKO MAKİNA YEDEK PARÇA SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder