İŞ İLANI DETAYI

Huzurevi ve Bakımevi olarak hizmet veren kurumumuzda yaşlı misafirlerimiz ile ilgilenecek, özbakımlarını sağlayacak, beslenmelerine ve hayata katılımlarına destek olacak TECRÜBELİ-TECRÜBESİZ bakım personeli çalışma arkadaşı aramaktayız.Adaylar Hasta ve Yaşlı Bakımı, Hemşire Yardımcılığı, Sağlık Bakım Teknisyeni, Engelli Bakım ve Rehabilistasyon, Yaşlı Bakımı bölümlerinden mezun olmuş ve ya 560 saatlik sertifikaya sahip olmalıdır.Yol ücreti desteği ve yemekhane imkanı sağlanmaktadırNot:Sertifikası olmayan adaylara kurumumuz tarafından yardımcı olunmaktadır.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım Çalışması-Takım çalışmasına yatkın-İletişim becerileri gelişmiş-Güler yüzlü-Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Başiskele
Pozisyon : Bakıcı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Bakıcı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Başiskele veya Edmeg Kocaeli Bakıcı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder