İŞ İLANI DETAYI

Kurum içi ve kurum dışı bütün etkinliklerde video ve fotoğraf çekimi yapacak,Yapılan çekimleri trendlere ve kurgu kurallarına uygun şekilde kurgulayacak ve sosyal mecralarda paylaşılmak üzere uygun hale getirecek.Yıl içinde tanıtımlarda kullanılmak üzere içerik üretebilecek,Güncel yerli ve yabancı sosyal medya trendlerini takip ederek video fikirleri sunabilecek,Belirlenen içeriklere göre kreatif videolar üretecek, geliştirecek ve hazırlayacak,Post prodüksiyon aşamasında kurgu, montaj, ses düzenlemesi, animasyon uygulamaları yapacak,


Video çekimi ve post prodüksüyon konularında tecrübeli, benzer pozisyonda en az 2 yıl iş tebrübesine sahip,Hikaye ve kurgu yeteneği kuvvetli,Adobe Premiere, After Effects ve 3D uygulamalarına hakim,DSLR fotoğraf makineleri ve video kameraları ileri düzeyde kullanabilen,İyi seviyede ışık, çerçeve ve kompozisyon bilgisine sahip,Video kurgu programlarını Premier Pro, Final Cut, Edius vb. iyi seviyede kullanabilen,Estetik algısı gelişmiş Videographer çalışma arkadaşı arıyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Samsun
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Samsun COLDWELL BANKER PARK GAYRİMENKUL İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Samsun ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Samsun gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Samsun ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder