İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: VideographerŞirket: COLDWELL BANKER AKADEMİ MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZA.ŞOlarak, yaratıcı ve yetenekli bir Videograf arıyoruzBu rol, şirketimizin pazarlama ve iletişim hedeflerini desteklemek için yüksek kaliteli video içeriği oluşturmayı ve düzenlemeyi içerir.Görevler:- Video projelerini planlama, çekim, düzenleme ve post prodüksiyon süreçlerini yönetme- Hikaye anlatımı ve görsel tasarım ilkelerini kullanarak etkileyici ve bilgilendirici video içerikleri oluşturma- Çekimler için ekipman kurulumu ve bakımı- Video düzenleme yazılımlarını kullanarak ham görüntüleri düzenleme- İçeriklerin kalitesini ve uygunluğunu kontrol etme


- Videografi, film, medya üretimi veya ilgili alanda lisans derecesi- Profesyonel videografik ekipman ve yazılımların kullanımında deneyim- Güçlü görsel hikaye anlatımı yetenekleri- Yaratıcı düşünme ve problem çözme yetenekleri- İyi zaman yönetimi ve çoklu görevleri yönetme yeteneği- Detaylara dikkat ve organizasyon becerileri- İyi iletişim becerileriCOLDWELL BANKER AKADEMİ olarak, çeşitliliği ve kapsayıcılığı kutluyoruz ve tüm yetenekli adayları başvurmaya teşvik ediyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder