İŞ İLANI DETAYI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI Mimoza eğitim; 25 yıllık deneyim ile okul , dersanecilik ve yayıncılık alanlarında eğitim hizmeti vermekte olup , binlerce öğrenci yetiştirerek yüzlerce soru bankası kitap hazırlayarak eğitim hayatına devam etmektedirKusursuz hizmet anlayışımız ve yenilikçi bakış açımız ile sizi   'Videographer' olarak takımımızda yer almaya davet ediyoruzGörev Tanımı:  -Kullanılacak ekipmanın kurulumunu ve konumlandırmasını yapmak, -Kamera, ses ve ışıklandırma cihazlarının teknik kalitesini belirlemek için tüm ekipmanları test etmek, bu ekipmanları kullanarak önemli olayları kaydetmek, -Videonun temasına uygun ekran metni, müzik, efekt veya grafikler oluşturmak, -Videoları sosyal medya mecralarında ve reklam çalışmalarında yayınlanabilir hale getirmek, -Gelen revize taleplerini gerçekleştirmek ve onay alınan bitiş videolarında renk düzenlemesi yapmak.


Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Benzer pozisyonlarda en az 3 yıl deneyimli, Çekim ve kurgu alanında bilgi ve deneyim sahibi, Kurgu programlarından en az birini kullanabilen, Kadraj, ışık ve kompozisyon konusunda bilgili, video çekim ekipmanlarını kamera, mikrofon, gimball, tripod, ışık vb. etkin bir şekilde kullanabilen, Geçmiş çalışmalarına dair detaylı bir portfolyo sunabilen, İlişki yönetimi güçlü, takım çalışmasına yatkın, Organize etme, planlama yeteneği gelişmiş,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Avcılar
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Mimoza Yayın Basım Gıda San ve Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Avcılar gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

İstanbul İş İlanları (Tamamı)