İŞ İLANI DETAYI

Öğrenmeye açık .Veteriner Tıp meslek kural ve etiğine koşulsuz ve her durumda uyulması,Hayvan hak ve yaşama özgürlüğüne saygı duyulması,Kliniğin ın fiziksel koşulları ve emniyeti konularında birinci önceliğin hayvan hak ve yaşama özgürlüğüne verilmesi,Hasta yakınları ile kalıcı ve yapıcı ilişkilerin kurulması, her koşulda sosyal nezaket ve kanunlara saygılı şekilde davranılması,Kliniğimizin ın idaresi, uyumu, disiplini, emniyet ve temizliği ile ilgili olarak koyduğu ilke ve kurallara, bunlarla ilgili olarak çıkarılan duyuru ve talimatları hazırlaması ve uyulması gerekmektedir.


Kliniğimizde mesleğini ve hayvanları seven , Tam zamanlı ,Üniversitelerin Veteriner Fakültelerinden mezun, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en az 2 yıl süreyle tecilli, Ekip çalışmasını seven,Bilgisayar ve MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, Araştırmacı ve raporlama özelliği kuvvetli, Öğrenmeye açık, İşinde pratik, tertipli, düzenli ve temizliğe önem veren, Hijyen konusunda duyarlı çalışma arkadaşları arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Cinsiyet Yaş Kadın Erkek Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi Veteriner Fakültesi Veterinerlik Lisans
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MUSTAFA KEMAL MAH..DR.SADIK HASAN ALİ YÜCEL CAD.NO.110 C İSKENDERUN HATAY İSKENDERUN HATAY / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : İSKENDERUN İrtibat Bilgileri Ad Soyad : DUYGU OY Ünvan : YETKİLİ VETERİNER HEKİM Telefon : 905077070663 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Hatay
İlçe : İskenderun
Pozisyon : Veteriner
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905077070663

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Veteriner iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Hatay ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Hatay, Edmeg İskenderun veya Edmeg Hatay Veteriner gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Hatay ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder