İŞ İLANI DETAYI

Coca Cola ve Türk Tuborg Avcılar, Esenyurt ve Beylikdüzü bölge bayiliğini yapan firmamız Can Meşrubat’ta Bilgi İşlem Departmanında görev alacak,Saha satış ekiplerinin aldığı siparişlerin bir sonraki gün için yükleme formlarını ve faturalarını hazırlamakFatura ve irsaliye gibi belgeleri dijital ortama aktarmak ve saklamakİlgili programlar üzerinden stok kontrolünü ve güncelliğini sağlamakVeri tutarlılığı ve doğruluğu için şirket içerisinde departmanlar arasında gerekli iletişimi sağlamakSorumluluk alanındaki belgelerin dosyalanıp arşivlenmesini sağlamak


Tercihen muhasebe yüksek okul veya ticaret lisesi mezunuMS Office programlarını etkin kullanabilen,İletişim yönü kuvvetliAnalitik düşünebilenGelişime açık kişisel motivasyonu yüksek olanEsnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilenAdaylar aranmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İNCİRTEPE MAH.302.SK. NO:16 ESENYURT İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AVCILAR , ESENYURT İrtibat Bilgileri : İsim : SADIK BEY Ünvan : Telefon : 905353651155 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Avcılar
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905353651155

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Veri Giriş Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg AVCILAR veya Edmeg İstanbul Veri Giriş Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.