İŞ İLANI DETAYI

ANALİZ VE RAPORLAMA UZMANITelekomünikasyon sektöründe daha önce görev yapmışAşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşları arıyoruzYurt içi ve yurt dışı projelerde değerlendirilmek üzere ~ 'ACTIX, NEMO ANALYZER, TEMS DISCOVERY' gibi analiz tollarını iyi seviyede kullanabilen ve DT loglarından rapor üretebilen.


~ 'ACTIX, NEMO ANALYZER, TEMS DISCOVERY' gibi analiz tollarını iyi seviyede kullanabilen ve DT loglarından rapor üretebilen. ~ En az 3 yıl Drive Test Log analizi görevinde tecrübesi olan,~ 3G-4.5G Layer3/RRC Mesajlarını analiz edebilen,~ 2G/3G/4G Coverage, Quality, Voice, Data Drop Call, Block Call, Bad Throughput, Bad Mos .vb problemli bölgeler için detaylı analiz yapıp çözüm önerileri sunabilen,~ En az orta seviyede Ingilizce bilen,~ Microsoft office toollarına hakim word, excel, power point, v.b.~ Tercihen programlama dillerine ilgisi olan sql, visual basic, python~İş gelişimine önem veren, sorumluluk sahibi ve takım çalışmalarında uyumlu takım arkadaşları aranmaktadırTakım arkadaşları aranmaktadır.İlgilenen arkadaslar DM veya mail yolu ile iletişime geçebilirler.Not: Açık çağrıdır her zaman başvuru yapılabilir. Başvurular Yurt içi ve Yurt dışı olacak şekilde iki ayrı kategoride değerlendirilecektir. Bütün başvurular bir CV havuzunda toplanacak olup ihtiyaç halinde adaylar ile iletişime geçilecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın 25- -40 (20.04.1999 - 22.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -40 (20.04.1999 - 22.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ANKARA/MERKEZ ANKARA / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri : İsim : EDA ŞİMŞEK Ünvan : HALKLA İLİŞKİLER UZMANI Telefon : E-posta : ik@bulutiletisim.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli En Az Ücret : 23000 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
ik@bulutiletisim.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder