İŞ İLANI DETAYI

Seyton Metal, Tuzla Sanayi Bölgesi nde yer alan ve paslanmaz çelik borular, dirsekler, bağlantı elemanları gibi ürünlerin ithalatı ve satışında uzmanlaşmış bir firmadırGemi sanayisi ve tersaneler için ürün tedariği sağlayan firmamız, sevkiyat ekibine katılacak yeni bir çalışma arkadaşı arıyor.Çalışma SaatlerimizHaftaiçi : 09:00 - 18:00Cumartesi: 09:00 - 13:00


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıGörev Tanımı:- Depodaki ürünlerin düzenlenmesi ve stok takibi,- Gemi sanayisi ve tersanelere yapılacak sevkiyatların zamanında ve doğru bir şekilde gerçekleştirilmesi,- Gelen siparişlerin takibi ve lojistik süreçlerin yönetimi,- B Ehliyeti olup aktif araç kullanabilen,- Mal kabul ve sevkiyat için mal hazırlama işlerini yapacak,- Depo tertip ve düzenini sağlayacak,- Araç yükleme ve indirme işlemlerinde vinç kullanabilme kabiliyeti olan- Disiplinli ve düzenli iş ahlakına sahip çalışma arkadaşı arayışımız bulunmaktadır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Tuzla
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Tuzla veya Edmeg İstanbul Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.