İŞ İLANI DETAYI

Trendex Kargo şirketimize, Türkiye'nin farklı şehirlerinde konumlanan Lojistik Merkezlerimizin operasyon süreçlerinde görev alacak “Kurye” çalışma arkadaşları arıyoruzBÖLGE:GAZİANTEP-Lojistik merkezine gelen ve merkezden çıkışı yapılacak kargoların sistem kayıtlarının tutulması ve takiplerinin yapılması,-Gelen kargoların irsaliye ve adetlerinin kontrollerinin sağlanması,-Gelen kargonun kayıtlara uygunluğunun kontrol edilmesi, eksik veya yanlış gelen kargoların tespit edilmesi ve raporlanması,-Hasarlı kargoların hasar tespitinin yapılarak kayıt altına alınması ve raporlanması,-Gelen/giden kargoların gruplandırılması ve araçlara yüklenmesinin sağlanması,-Gelen paket ve paletlerin zimmet dahilinde dağıtımların yapılması,-Gönderilerin adresten alınması işlemlerinin yapılması,-Her türlü paket ve paletin prosedüre uygun olarak araca yüklenmesi, istiflenmesi, boşaltılması işlemlerini tam okutma ile gerçekleştirilmesi,-Lojistik Merkezindeki tüm operasyonel süreçlerde aktif rol alınması.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Takım Çalışması-Tercihen Kargo ve Lojistik sektöründe tecrübeli,-Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek,-Ekip çalışmasında başarılı,-Planlı ve dikkatli çalışan,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek 27- -47 (30.04.1997 - 2.04.1977 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ŞENLİKKÖY MAH. YEŞİLKÖY CAD. NO:11A FLORYA BAKIRKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ŞEHİTKAMİL İrtibat Bilgileri : İsim : Sinemnur Mildan Ünvan : İşe Alım Uzman Yardımcısı Telefon : 905494887334 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemek Ücreti Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Gaziantep
İlçe : Şehitkamil
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905494887334

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Gaziantep ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Gaziantep, Edmeg ŞEHİTKAMİL veya Edmeg Gaziantep Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Gaziantep ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Gaziantep Geneli İş İlanları