İŞ İLANI DETAYI

Yapı marketimizde ürünlerin yüklenmesi, boşaltılması, raf düzenleme, malzeme taşıma gibi işleri yapacak , işlerin hızlı, verimli ve güvenli bir şekilde tamamlanmasını sağlayacak personel aranmaktadır.İşin detayları ve sosyal şartlar işyeri adresinde işverenle görüşülecektir.S.SELEK


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıFiziksel Dayanıklılık: Ağırlık kaldırma, taşıma ve uzun süre ayakta durma gibi fiziksel gereksinimlere uygun olmalı.Ekip Çalışması: İş birliği yapabilme ve takım ruhuna sahip olma.Zaman Yönetimi: Görevlerini belirlenen sürede tamamlama yeteneği.Temel İş Güvenliği Bilgisi: Güvenlik kurallarına uyma ve iş sağlığı konusunda duyarlı olma.İletişim Becerileri: Müşterilerle ve ekip üyeleriyle etkili iletişim kurabilme.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bolu
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Bolu Geneli İş İlanları