İŞ İLANI DETAYI

Pimci, 2017 yılında kurulmuşturZirai ve Tarım Makinelerinin Bağlantı Elemanları İmalatı genelinde, ülke içi ve yurtdışı piyasasına Pim Üretimi yapmaktadır.Pimci, sıcak dövme ve talaşlı imalat yapan, üretimlerimizin Yurtiçi ve Yurtdışı dağılımını Ticaret Politikalarımızın dışına çıkmadan üretimi güçlendirmek ve referanslarımızın sürekliliğini artırmak için her geçen gün yenilenen ve verimini artıran bir kuruluştur.Firmamızın asıl önceliği; kalite ve memnuniyet politikamızın dışına çıkmadan Uluslararası Pazar’ da bir güven çemberi oluşturmaktadırAmacımız; Pimci kuruluşunu bir marka haline getirip, Yozgat başta olmak üzere ülkemizi uluslararası platformda en iyi şekilde temsil etmektirBu anlayışla çıktığımız yolda iş ortaklarımız ve tüm müşterilerimizin memnuniyeti bizim için bir öncelik olup üretim bandını farklı ölçü ve çeşitlilikte güçlendirip, kalite anlayışımızı en üst zirveye taşımaktır.


Tarım aletleri bağlantı elemanlarını yaptığımız Pimci firmamıza 'talaşlı imalat beden işçisi' üzerinde çalışacak takım arkadaş ihtiyacımız bulunmaktadır. En az 2 yıl tecrübeli olması kaydı ile bizimle buradan veya mail üzerinden iletişim sağlayabilirsiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Yozgat
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Yozgat İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder