İŞ İLANI DETAYI

Firmamızda görevlendirilmek üzere tekstil makinesine ürün dizip ürün toplayacak 20-35 yaş arası personel aranmaktadırSosyal olanaklar ve tüm detaylı bilgi işverence yapılacaktır.Başvuru yapmak isteyen adayların Başvur butonuna tıkladıktan sonra irtibat bilgileri verilen firma yetkilisiyle irtibata geçmeleri ve randevu aldıktan sonra iş görüşmesine gitmeleri gerekmektedir.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel YeterlilikFirmamızda görevlendirilmek üzere tekstil makinesine ürün dizip ürün toplayacak 20-35 yaş arası personel aranmaktadır. Sosyal olanaklar ve tüm detaylı bilgi işverence yapılacaktır.Başvuru yapmak isteyen adayların Başvur butonuna tıkladıktan sonra irtibat bilgileri verilen firma yetkilisiyle irtibata geçmeleri ve randevu aldıktan sonra iş görüşmesine gitmeleri gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 18- -35 (16.10.2006 - 17.09.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -35 (16.10.2006 - 17.09.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İSMETPAŞA MH. BAĞ SK NO:80/A YALOVA MERKEZ YALOVA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : YALOVA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Hasan Serhat YORMAZER Ünvan : İşveren Telefon : 905556524952 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Yalova
İlçe : Yalova Merkez
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905556524952

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Yalova ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Yalova, Edmeg Yalova Merkez veya Edmeg Yalova Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Yalova ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder