İŞ İLANI DETAYI

Yalova Makine Ihtisas OSB de bulunan işletmemiz için aşağıdaki tanıma uyan takım arkadaşları aramaktayızVasıfsız Eleman Genel NiteliklerTercihen en az ilköğretim öğrenim ve dengi okul mezunu.Fiziksel olarak zorlayıcı işleri yapabilecek durumda olmakEkip çalışmasına yatkın olmakTemel iletişim becerilerine sahip olmakErkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,İş TanımıÜretim hattında veya depoda malzeme taşıma ve düzenleme işlerini yapmakTemizlik ve düzenleme işlerine yardımcı olmakBelirli bir mesleki eğitim veya deneyim gerektirmeyen diğer görevleri yerine getirmek07:00-16:00 çalışma sistemine uygun çalışabilecek.Verilen görevlerin özveri ile yapılması,Uzun vadeli çalışmayı düşünen.Maaş +Özel Sağlık Sigortası + Yemek + Yol Diğer Sosyal haklarÇalışma Saatler 07:00 ile 16:00 arasıdırSadece hafta içi çalışma vardırCumartesi günü isteyen Mesai yapabilir.Tamamlayıcı Özel sağlık sigortasıYalova Merkez den işletmemize servis Ekip arkadaşları arıyoruz.


Fiziki Ve Bedensel YeterlilikYalova Makine Ihtisas OSB de bulunan işletmemiz için aşağıdaki tanıma uyan takım arkadaşları aramaktayızVasıfsız Eleman Genel NiteliklerTercihen en az ilköğretim öğrenim ve dengi okul mezunu.Fiziksel olarak zorlayıcı işleri yapabilecek durumda olmakEkip çalışmasına yatkın olmakTemel iletişim becerilerine sahip olmakErkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,İş TanımıÜretim hattında veya depoda malzeme taşıma ve düzenleme işlerini yapmakTemizlik ve düzenleme işlerine yardımcı olmakBelirli bir mesleki eğitim veya deneyim gerektirmeyen diğer görevleri yerine getirmek07:00-16:00 çalışma sistemine uygun çalışabilecek.Verilen görevlerin özveri ile yapılması,Uzun vadeli çalışmayı düşünen.Maaş +Özel Sağlık Sigortası + Yemek + Yol Diğer Sosyal haklarÇalışma Saatler 07:00 ile 16:00 arasıdırSadece hafta içi çalışma vardır. Cumartesi günü isteyen Mesai yapabilir.Tamamlayıcı Özel sağlık sigortasıYalova Merkez den işletmemize servis Ekip arkadaşları arıyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Yalova
İlçe : Çiftlikköy
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Yalova ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Yalova, Edmeg Çiftlikköy veya Edmeg Yalova Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Yalova ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder