İŞ İLANI DETAYI

Fabrikamızda Mayıs-Kasım ayları arasında Beden İşçisi olarak çalışabilecek 50 yaş altı erkek personel alınacaktırÇalışma vardiyalı olup kalacak yer ve yemek imkanı sağlanmaktadırİlgilenen adaylar ilana başvuru yaptıktan sonra fabrikaya şahsen başvurarak veya 0462 771 56 33 nolu telefondan yetkililer ile görüşmeleri gerekmektedirKALACAK YER İMKANI BULUNMAKTADIR


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Takım ÇalışmasıKALACAK YER İMKANI BULUNMAKTADIR


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÇAMLITEPE MAH. HACI MEHMET BAHATTİN ULUSOY CAD. NO:188/A OF TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKÇAABAT , ARAKLI , ARSİN , ÇAYKARA , MAÇKA , OF , SÜRMENE , TONYA , TRABZON MERKEZ , VAKFIKEBİR , YOMRA , BEŞİKDÜZÜ , ŞALPAZARI , ÇARŞIBAŞI , DERNEKPAZARI , DÜZKÖY , HAYRAT , KÖPRÜBAŞI/TRABZON , ORTAHİSAR İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
İlçe : Akçaabat
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Trabzon S.S.OF ÖZÇAY TARIMSAL KAL.KOOP. İletişim numarası

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Trabzon ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Trabzon, Edmeg AKÇAABAT veya Edmeg Trabzon Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Trabzon ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Trabzon İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder