İŞ İLANI DETAYI

Lindsay, 50 yılı aşkın bir süredir sulama ve altyapı alanında global bir liderdirHer gün, hepimiz için daha güvenli ve daha sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek amacıyla dünyanın dört bir yanındaki operasyonların potansiyelini genişletiyoruzBu ilan, şirketimizde oluşabilecek Mavi Yaka pozisyonlarda değerlendirilmek üzere Genel Başvuru niteliğindedir.Fabrikaya gelip şahsen müracaat etmenize gerek yoktur, İŞKUR üzerinden başvuruları değerlendirmekteyiz.Başvurular aday veri tabanımızda saklı tutulacak olup, niteliklerinize uygun pozisyon oluşması halinde değerlendirmeye alınacaktır.Başvurunuz sırasında kısa bir ön yazı ile çalışmak istediğiniz iş alanlarını belirtmenizi rica ederiz.Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, kariyer yaşamınızda başarılar dileriz.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeBu ilan, şirketimizde oluşabilecek Mavi Yaka pozisyonlarda değerlendirilmek üzere Genel Başvuru niteliğindedir.GALVANİZ KAPLAMA İŞİ YAPAN FİRMAT-YA ENGELLİ PERSONEL ALINACAKTIR.ÇALIŞMA : 08:00-17:30 HAFTASONU TATİL SERVİS: SARAY - KAPAKLI- ÇERKEZKÖY- ÇORLU-SAĞLIK MAH., VELİMEŞE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI, HAYAT SİGORTASI, SOSYAL YARDIMLARIMIZ MEVCUT


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KARAMEHMET MAHALLESİ ADNAN ARISOY BULVARI NO:17 /Z13 ERGENE TEKİRDAĞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇERKEZKÖY , ÇORLU , SARAY/TEKİRDAĞ , KAPAKLI İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Hilal Ayça A. Ünvan : Lindsay Sulama ve Altyapı San. ve Tic. A.Ş. Telefon : 902822651409 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
İlçe : Ergene
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902822651409

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Tekirdağ ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Tekirdağ, Edmeg Ergene veya Edmeg Tekirdağ Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Tekirdağ ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder