İŞ İLANI DETAYI

Fabrikamızda saksı üretiminde kalıp doldurma saksıların kalıptan çıkartılmasısaksıların boyanmasıpaketleme bölümünde gece vardiyasında çalıştırılmak üzere 18:00-03:00 saatleri arasında çalışacak personel alımı yapılacaktır.Kontenjan 7 kişiliktirEkip dolmadan çalışmaya başlanılmayacaktır.Vardiya personeli işe alımları showromda yüzyüze yapılacaktır ,görüşmeler sonucu seçilecektir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışmasıfabrikamızda saksı üretiminde kalıp doldurmadasaksıların kalıptan çıkarılmasıpaketleme bölümünde gece vardiyasında çalıştırılmak üzere 18:00-03:00 saatleri arasında çalışacak personel alımı yapılacaktır.kontenjan 7 kişiliktir ekip dolmadan çalışmaya başlanılmayacaktır.vardiya personeli işe alımları showromda yüzyüze yapılacktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KORUCUK MAH. TIRKIŞLAR KÜME EVLERİ NO:232 MERKEZ/SİNOP SİNOP MERKEZ SİNOP / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİNOP MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Gökhan günaydın Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Ulaşım Ücreti Desteği, Yemekhane Desteği En Az Ücret : 18000 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 25000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sinop
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Sinop OTTOWALL BETON SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Sinop Geneli İş İlanları