İŞ İLANI DETAYI

1Tesis yerleşim planına göre tesis içi trafiğin yönlendirilmesi2Tesiste park halinde pompa ,transmikser, kepçe ve diğer binek araçların doğru yere park ettiğinin takip edilmesi 3Tesis güvenliği için yapılmış olan çevre çitleri veya çevre duvarları kontrol edilmelidir4Tesis de bulunan yakıt tankı kapısının kapalı olduğu kontrol edilmeli, İzinsiz kullanımların önlenmesi5Tesiste bulunan elektrik panolarının kitli olduğu kontrol edilmelidir6Panmikserin temizliğini santral operatörü ile birlikte yapar 7Makinaların planlı yağlama işlerini periyodik kontrol listesi ve periyodik yağlama talimatlarına göre yapılmasında santral --operatörü-bakımcı yardımcı olur 8Tesislerdeki depoların düzen ve tertibin yönetmeliklere göre düzenlenmesini yapar 9Muhtemel uygunsuzluk ve olayları tespit ederek Tesis Sorumlusuna iletir10Saha da oluşan her türlü olumsuz durumu Tesis Sorumlusuna bildirmek.11Tesis sahasında temizlik ve düzenin sağlanması.12Tesis sahası içerisindeki düzenlemelerle ilgili Tesis Sorumlusunun verdiği mesleki yeterlilik belgesi gerektirmeyen işlerin yerine getirilmesi13Santral Operatörü ve Kalite Sorumlusunun günlük tesiste yapmakta olduğu işlerde yardımcı olmak14Vardiyalı olarak çalışılacaktır.


Üst ve astlarla iş ile ilgili bilgileri paylaşabilmelidir.Kesintilere rağmen normal çalışma akışını sağlayabilmelidir.Karmaşık sistem ve süreçlerde, gerektiğinde baskı altında çalışabilmelidir.Yenilik ve değişikliklerde sorumluluk alabilmelidir.İşçi sağlığı ve iş güvenliği konusunda her türlü önlemin alınmasını sağlayabilmeli ve uygulamaları yakından takip edebilme duyarlığına sahip olmalıdır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek -3521.10.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Yeşiltepe Irmak Cad. no:600 İLKADIM SAMSUN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SAMSUN MERKEZ , TEKKEKÖY , CANİK , İLKADIM , ATAKUM İrtibat Bilgileri Ad Soyad : SEDA KÖPRÜLÜ Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 905332258521 E-posta : seda.koprulu@adocim.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Samsun
İlçe : İlkadım
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905332258521
seda.koprulu@adocim.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Samsun ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Samsun, Edmeg İlkadım veya Edmeg Samsun Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Samsun ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder