İŞ İLANI DETAYI

BGC OUTDOOR LİFE DENİZ ARAÇLARI KAMP MALZİMALATI AR-GE VE TİCLTDŞTİOlarak şişme bot, şişme çadır üretimi yapan firmamız için;Mezuniyet şartı yokİmalat aşamalarında çalışabilecek, İş öğretilecektir.Herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan,Askerlik hizmetini tamamlamış, 18-45 yaş aralığında,Erkek, BEDEN İŞÇİSİ GENEL mesleğinde üretim personeli istihdam edilecektirMÜRACAAT TEL: 0530 050 54 20


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıBGC OUTDOOR LİFE DENİZ ARAÇLARI VE KAMP MALZEMELERİ İMALATI YAPAN FİRMAMIZDA KENDİNİ GELİŞTİRMEK İSTEYEN DÜZENLİ ÇALIŞACAK TAKIM ARKADAŞI ARIYORUZ.20 - 40 YAŞ ARASINDADENEYİMLİ - DENEYİMSİZ ERKEK ÜRETİM PERSONELİ ALINACAKTIRİŞ ÖĞRETİLECEKTİR.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Erenler
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg Erenler veya Edmeg Sakarya Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder