İŞ İLANI DETAYI

Depodan sevk edilecek ürünleri ekip arkadaşlarıyla hazırlayacak,Malların yüklenip indirilmesini sağlayacak,Depo alanının temiz tutulmasını ve raf düzenini sağlayacak,Depoya gelen sevkiyatları sayarak teslim alacak,Satış danışmanı arkadaşlarına depoda ürünleri bulabilmelerinde destek olacak,Mağazanın günlük operasyonel süreçlerinde görev alacak,Çalışabilecek depo elemanı - beden işçisi arıyoruz.


Askerlikle ilişkisi olmayan,Ekip çalışmasına yatkın ve iletişimi kuvvetli olan,Tercihen en az lise mezunu, Özgeçmişinizi ik@palazlarboya.com.tr adresine mail atmanızı rica ediyoruz. Yemek Sodexo var.Servis Yok.Çalışma gün ve saatlerimiz 08:30-18:00 cumartesi :08:30-17.30 pazar günleri tatildir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -45 (14.05.2004 - 16.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ERENLER SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKYAZI , GEYVE , HENDEK , KARASU , KAYNARCA , SAKARYA MERKEZ , SAPANCA , KOCAALİ , PAMUKOVA , TARAKLI , FERİZLİ , KARAPÜRÇEK , SÖĞÜTLÜ , ADAPAZARI , ERENLER , ARİFİYE , SERDİVAN İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış Sosyal Olanaklar : Ulaşım Ücreti Desteği, Yemek Ücreti Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Sodexo

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Akyazı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Sakarya PALAZLAR MOT.TAŞ.BOY.BESİ.İNŞ.TC.LTD.ŞTİ İletişim numarası

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg AKYAZI veya Edmeg Sakarya Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Sakarya İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder