İŞ İLANI DETAYI

Firmamız, hırdavat sektöründe faaliyet gösteren öncü bir firma olarak, dinamik ve çalışkan bir Beden İşçisi Genel aramaktadırBu pozisyonda çalışacak olan personel, sevkiyat işlemleri için malzeme taşıma, yükleme ve indirme gibi görevleri yerine getirecektir.İş Tanımı:Malzemelerin yükleme ve indirme işlemlerini gerçekleştirmek.Malzemelerin doğru bir şekilde taşınmasını sağlamak.Sevkiyatlar için hazırlıkları tamamlamak.Şirket araçlarını güvenli bir şekilde kullanarak sevkiyat yapmak.Gerekli durumlarda malzemelerin düzenli bir şekilde depolanmasına yardımcı olmak.Aranan Nitelikler:B sınıfı ehliyet sahibi olmak aktif sürüş deneyimi tercih sebebidir.Fiziksel olarak güçlü ve dayanıklı olmak.Ekip çalışmasına yatkın olmak.Sorumluluk sahibi ve disiplinli olmak.Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek.Önceki deneyim veya eğitim gerekmese de, benzer pozisyonda çalışmış adaylar tercih sebebidir.


Fiziki Ve Bedensel YeterlilikFirmamız, hırdavat sektöründe faaliyet gösteren öncü bir firma olarak, dinamik ve çalışkan bir Beden İşçisi Genel aramaktadır. Bu pozisyonda çalışacak olan personel, sevkiyat işlemleri için malzeme taşıma, yükleme ve indirme gibi görevleri yerine getirecektir.İş Tanımı:Malzemelerin yükleme ve indirme işlemlerini gerçekleştirmek.Malzemelerin doğru bir şekilde taşınmasını sağlamak.Sevkiyatlar için hazırlıkları tamamlamak.Şirket araçlarını güvenli bir şekilde kullanarak sevkiyat yapmak.Gerekli durumlarda malzemelerin düzenli bir şekilde depolanmasına yardımcı olmak.Aranan Nitelikler:B sınıfı ehliyet sahibi olmak aktif sürüş deneyimi tercih sebebidir.Fiziksel olarak güçlü ve dayanıklı olmak.Ekip çalışmasına yatkın olmak.Sorumluluk sahibi ve disiplinli olmak.Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek.Önceki deneyim veya eğitim gerekmese de, benzer pozisyonda çalışmış adaylar tercih sebebidir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Niğde
İlçe : Bor
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Niğde ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Niğde, Edmeg Bor veya Edmeg Niğde Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Niğde ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Niğde Geneli İş İlanları