İŞ İLANI DETAYI

Firmamızda çalışmak üzere, fiziksel güç gerektiren ağır işlerde görev alacak ve üretim makineleri operatörlüğü ile ustalık konusunda kendini geliştirmek isteyen deneyimsiz elemanlar arıyoruzBu pozisyondaki adaylar, başlangıçta çeşitli ağır işlerde yer alacak, ancak uzun vadede makineler üzerinde uzmanlaşma ve ustalaşma imkânına sahip olacaklardır.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Takım ÇalışmasıÜretim hattında malzeme taşıma, yükleme ve boşaltma gibi fiziksel işler. Üretim makinelerine ham madde besleme ve ürünleri toplama. Makinelerin basit bakım ve temizliğine destek verme. Operatörlere yardımcı olma ve süreç içerisinde makinelerin çalışma prensiplerini öğrenme. İş sağlığı ve güvenliği kurallarına uygun olarak çalışmak.Aranan Nitelikler: Ağır iş yapmaya engel bir sağlık sorunu olmamak. Fiziksel güce dayalı işlerde çalışmaya istekli olmak. Üretim makineleri üzerinde bilgi edinmeye ve bu alanda kariyer yapmaya hevesli olmak. Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilmek. Takım çalışmasına yatkın ve öğrenmeye açık olmak. Deneyim gerekmemektedir; öğrenmeye istekli adaylar tercih edilecektir.Sunduğumuz İmkânlar: Üretim makineleri operatörlüğü ve ustalık konusunda eğitim ve gelişim fırsatı. Kariyer ilerlemesi ve uzun vadeli iş imkânı. Deneyimli ekip arkadaşlarıyla çalışma ve mentorluk alma şansı.Eğer ağır işlerde çalışmaya hazırsanız ve üretim makineleri üzerinde kendinizi geliştirip uzmanlaşmak istiyorsanız, ekibimize katılmanız için sizi bekliyoruz!


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Kadın 18- -40 (9.10.2006 - 10.09.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 19- -29 (9.10.2005 - 10.09.1995 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KEMALPAŞA MAH 25114 SK MERSİN TARSUS TARSUS MERSİN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : TARSUS İrtibat Bilgileri Ad Soyad : FATMA DİRGEN Ünvan : MUHASEBE GÖREVLİSİ Telefon : 905465216564 E-posta : info@adardubel.net
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf En Az Ücret : 17002,2 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 17002,2 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
İlçe : Tarsus
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905465216564
info@adardubel.net
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Mersin ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Mersin, Edmeg Tarsus veya Edmeg Mersin Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Mersin ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder