İŞ İLANI DETAYI

Beton kiremit tesisinde üretimin çeşitli alanlarında çalıştırılmak üzere 3 üç erkek personel alınacaktır.Çalışma tam zamanlı, 12 ay şeklindedirBaşvurular fabrikamızın ofis bölümünde alınacaktır.İŞKUR sisteminizden başvur butonuna basıp aşağıdaki adresimize gelerek şahsen başvuru yapmanız gerekmektedir.


Takım ÇalışmasıNİTELİK GEREKTİRMEYENTakım çalışmasına uyum sağlayabilecekEsnek çalışma saatlerine yatkınEl becerisi olanDisiplinli ve güvenilir kişilikteVerilen görevi layıkıyla yapabilecek


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 25- -40 (22.05.1999 - 24.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İNKÖY MAH.ESKİŞEHİR KARAYOLU BLV. GÜNEŞ KİREMİT ST. 63/1 KÜTAHYA KÜTAHYA MERKEZ KÜTAHYA KÜTAHYA MERKEZ KÜTAHYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : KÜTAHYA İrtibat Bilgileri : İsim : Burak Baysal Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kütahya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kütahya HATİPOĞLU GÜNEŞ KİREMİT VE TUĞLA SANAYİ AŞ. İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Kütahya İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder