İŞ İLANI DETAYI

Aslanlı Uluslararası Tekstil ve Tarım Ürünleri Dış Ticaret A.ŞFirmamızın Kırklareli İli Kavaklı Beldesinde faaliyet gösteren fabrikamızın Üretim/İşletme Biriminde görevlendirilmek üzere VASIFLI-VASIFSIZ Personel aramaktayız.Başlangıç ücreti, 23.150 TL olup, Haziran ayında zam yapılacaktırServis hizmeti karşılanacaktırKırklareli Merkez, Kavaklı Beldesi, Karahıdır Mahallesi ile Babaeski ve Alpullu için servis hizmeti mevcuttur.Personel yetiştirilmek üzere işe alınacak olup,Öğrenmeye açık, takım çalışmasına uyumlu,Öğrenmeye istekli olan,Tercihen Teknik Lise mezunu,Tercihen iş tecrübesi ve deneyimi olan,Tercihen fabrika deneyimi olan,Pamuk kasarlama işinde çalışmasına engel bir sağlık sorunu olmayan,Askerliğini tamamlamış,25-45 yaş aralığında,Sabıka kaydı olmayan,Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek 08.00-16.00 / 16.00-24.00 / 24.00-08.00,


Servis hizmeti karşılanacaktır. Kırklareli Merkez, Kavaklı Beldesi, Karahıdır Mahallesi ile Babaeski Alpullu için servis hizmeti mevcuttur.Yemek hizmeti karşılanacaktır.Ücretsiz Tamamlayıcı sağlık Sigortası yapılmaktadır.Senede 1 maaş ikramiye verilmektedir.Dini bayramlar ve yılbaşında sosyal yardım yapılmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kütahya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Kütahya İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder