İŞ İLANI DETAYI

Dilovası- Kocaeli bölgesinde Kablo üretimi yapan fabrikamızda görevlendirilmek üzere tecrübeli yada yetiştirilmek üzere operatör ve operatör adayları aranmaktadır.


Aranan Temel Nitelikler;-Tercihen ,Meslek Yüksek Okulu , Endüstri Meslek Lisesi , Lise, mezunu .- Erkek adaylar için Askerliğini yapmış .- İletişim becerisi yüksek ve takım çalışmasına yatkın.- On iki saat vardiya sisteminde çalışabilecek.- Fazla mesai sisteminde çalışabilecek.- İzmit D-100 Karayolu ,Derince-Körfez –Dilovası-Çayırova-Darıca –Gebze, tarafında ikamet eden.- İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Şifa Mahallesi ,Ümraniye, Sultanbeyli, Yenidoğan, Sancaktepe, Çekmeköy Madenler tarafında ikamet eden.Sağlanan Yan Haklar ;- Net maaş üzerinden maaş ödemesi , ek olarak yılda 4 maaş net ikramiye- Tamamlayıcı Sağlık Sigortası- Hayat Sigortası,- Devam primi,- Yakacak yardımı,- Dini bayramlarda ve Ramazan ayında maddi yardımlar,- Bireysel Emeklilik Sistem BES desteği,- Üniversite Öğrencisi çalışanlara ve çocuklarına karşılıksız burs,- İlköğretim ve Lise öğrencilerine okul öncesi destek yardımı,- Evlilik yardımı,- Çocuk yardımı,- Vefat halinde yardım Birinci derece aile yakınlarından


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Dilovası
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Dilovası veya Edmeg Kocaeli Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder