İŞ İLANI DETAYI

FİRMANIN YASAL UNVANI : ACAMAR OTOMOTİV İNŞAAT SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ AÇIK BULUNAN POZİSYONLAR :Genel EĞİTİM DURUMU En az :İlköğretim SERVİS GÜZERGAHI : Maltepe- Esenyalı- Çayırova- Darıca ÇALIŞMA SAATLERİ HAFTA İÇİ : 08:30 - 18:00 ÇALIŞMA SAATLERİ HAFTA SONU :09:00 - 16:00 KADIN Adaylar uygun mu? :Evet ERKEK Adaylar uygun mu? :Evet EMEKLİ Adaylar uygun mu? :Evet İŞİTME ENGELLİ Adaylar uygun mu? :Hayır ÇALIŞMA ADRESİ :KÖŞKLÜ ÇEŞME MAHİSTANBUL CADNo: 87 KOCAELİ GEBZE ENGELLİ ADAYLARLA GÖRÜŞECEK FİRMA YETKİLİSİ : Bahar Şen 0 546 539 15 50 insankaynaklari@acamar.com.tr


İlanda yer alan telefon numarasından randevu alınız ya da öz geçmişinizi ve engelli heyet raporunuzu ilanda yer alan mail adresine gönderiniz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gebze
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Gebze veya Edmeg Kocaeli Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder