İŞ İLANI DETAYI

EĞİTİM DURUMU En az İLKOKUL SERVİS GÜZERGAHI: İZMİT, GEBZE, DARICA, ÇAYIROVA, PENDİK ÇALIŞMA SAATLERİ: HAFTA İÇİ TAM ZAMANLI ÇALIŞMA SAATLERİ: HAFTA SONU PAZAR TATİL KADIN Adaylar uygun muHAYIR ERKEK Adaylar uygun muUYGUN EMEKLİ Adaylar uygun muUYGUN İŞİTME ENGELLİ Adaylar uygun muUYGUN ÇALIŞMA ADRESİ OSB 1Cadde 14Sokak No:11 Şekerpınar Çayırova-Kocaeli, TÜRKİYE ENGELLİ ADAYLARLA GÖRÜŞECEK FİRMA YETKİLİSİNİN : ADI SOYADI - TELEFON NUMARASI-MAİL ADRESİ MELTEM İSKENDER miskender@toksanotomotiv.com 0 262 658 09 09


İlana başvur butonundan mutlaka başvuru yapınız, sonrasında;İlanda yer alan telefon numarasından randevu alınız.ya daÖz geçmişinizi ve engelli heyet raporunuzu ilanda yer alan mail adresine gönderiniz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Çayırova
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Çayırova veya Edmeg Kocaeli Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder