İŞ İLANI DETAYI

14.05.2024 Salı günü saat 14.00'da İŞKUR Gölcük Hizmet Merkezimizde engelli iş görüşmesi düzenlenecektirBaşvuru yapmak isteyen adayların engelli raporlarının bir kopyası ile birlikte belirtilen tarihte düzenlenecek olan iş görüşmesine katılmaları gerekmektedir.Ford Otosan'ın Kocaeli Fabrikasında;3 vardiyalı sistemde çalışabilecek,18-40 yaş arası,%40 ve üzeri engeli olan,Kocaeli'de ikamet eden ya da edebilecek engelli personeller aranmaktadır.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Takım Çalışması.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Kadın 18- -40 (5.06.2006 - 7.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -40 (5.06.2006 - 7.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DENİZEVLER MAH. ALİ UÇAR CAD. NO:53 GÖLCÜK KOCAELİ / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kocaeli FORD OTOMOTİV SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder