İŞ İLANI DETAYI

ENGELLİ ADAYLARLA GÖRÜŞECEK FİRMA YETKİLİSİNİN : ADI SOYADI TELEFON NUMARASI MAİL ADRESİ İNCİ ÇEVİK KALAYCI ALİHAN ALİŞAN 0549 513 30 50 ofis@copreci.com.tr GÖRÜŞME ADRESİ : KOBİ OSB KÖSELE MAH 39.SOKAK NO : 10/1 DİLOVASI /KOCAELİ FİRMA HAKKINDA KISA BİLGİ : Beyaz Eşya Yan San sektöründe Kobi OsbMermerciler de bulunan işyerimiz için montaj personelleri aramaktayız AÇIK BULUNAN POZİSYONLAR / İŞ TANIMI / GENEL ŞARTLAR : Üretim sürecinden üretilmesi gereken ürünleri istenilen sürede ve kaliteli bir şekilde üretmek EĞİTİM DURUMU En az : : İLK ÖĞRETİM -LİSE KADIN Adaylar uygun mu? : HAYIR ERKEK Adaylar uygun mu? : UYGUN EMEKLİ Adaylar uygun mu? : HAYIR İŞİTME ENGELLİ Adaylar uygun mu? : HAYIR ENGELLİ ADAYLAR İÇİN UZAKTAN ÇALIŞMA / EVDEN ÇALIŞMA İMKANI VAR MI? : HAYIR VARDİYA VAR MIKAÇ VARDİYA VAR? : 2 VARDİYA ÇALIŞMA SAATLERİ, HAFTA İÇİ : 07:00- 15:00 15:00- 23:00 ÇALIŞMA SAATLERİ, HAFTA SONU : 07:00- 15:00 15:00- 23:00 CUMARTESİ SERVİS GÜZERGAHI Ayrıntılı bir şekilde yazınız. : Gebze ve Darıca lokasyonunda ikamet eden ,çayırova,köyler ve dilovasına servis yoktur , çalışma arkadaşı aramaktayızSOSYAL OLANAKLAR İkramiye, sendika, prim,ek yardımlar vb. : YAKACAK PARASI -ÇOCUK PARASI -4 MAAŞ İKRAMİYE -YILDA 3 KERE ERZAK YARDIM ÇEKİ - YILDA BİR KERE AYAKABI FİŞİ - DİNİ BAYRAMDALAR BAYRAM HARÇLIĞI -YILDA BİR KERE OKUYAN ÇOCUK OKUL DESTEK ÖDEMESİ


İlana başvur butonundan mutlaka başvuru yapınız, sonrasında;İlanda yer alan telefon numarasından randevu alınız.ya daÖz geçmişinizi ve engelli heyet raporunuzu ilanda yer alan mail adresine gönderiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 100- -100 (25.05.1924 - 26.04.1924 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- (25.05.2006 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KÖSELER MAH 39 SOK İDARİ BİNA BLOK NO:10/1 GEBZE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GEBZE , DARICA İrtibat Bilgileri : İsim : İNCİ ÇEVİK KALAYCI ALİHAN ALİŞAN 0549 513 30 50 ofis@copreci.com.tr Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gebze
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kocaeli COPRECİ BEYAZ EŞYA YAN SANAYİ ÜRETİM VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim numarası

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg GEBZE veya Edmeg Kocaeli Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder