İŞ İLANI DETAYI

Dilovası GEBKİM Demirciler OSB de bulunan madeni yağ üretimi yapan fabrikamız için dolum hattında, etiketleme de çalıştırılmak için personel arayışı bulunmaktadır. - Full Otomasyon dolum hattında dolumdan gelen ürünlerin düzgün bir şekilde paketlemesini, istiflenmesini yapmak.- Dolum hat sorumluların veridiği iş emirlerine uymak. - İş planı doğrultusunda üretim mühendisinin verdiği dolum planına uygun dolum ayarlarını yaparak dolumları gerçekleştirmek.- Dolumları uygun kilogramda, doğru ambalaj, kapak, barkod kontrolleri yaparak gerçekleştirmek.- Üretim programı ve faaliyetlerine uygun olarak koordinasyonu sağlamak. - Eylül ayında İlk öğretim, Orta öğretim ve Lise statüsünde öğrencisi olan personellere Okul yardımı Öğrenci başına - Doğum yardımı.- 2 aylık Deneme süresi tamamlandığında - personele Özel sağlık tamamlayıcı sigorta- Çalışanlara doğum günlerinde 1 gün ücretli izin. - Ramazan ayı kumanya çeki,- Maaş; asgari ücret üzeri verilecektir.Fabrikamız tek vardiya sisteminde olup Haftaiçi 08.00 - 18.00 arası çalışma saatlerimizdirHaftasonu çalışmamız yoktur Cumartesi - Pazar tatil


- Çalışma yerinin düzen ve tertibinden sorumlu olabilecek- Çalışma arkadaşları ile uyum ve iş birliği içerisinde çalışabilen- 18-50 yaş arasında - Dilovası - Gebze - Çayırova - Darıca ikamet eden. - En az ortaöğretim mezunu erkek personel olmalıdır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 18- -50 (30.04.2006 - 4.04.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GEBKİM İHTİSAS OSB NURİ TÜRKER CADDESİ DİLOVASI. NO: 4A/2 DİLOVASI KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GEBZE , KÖRFEZ , DERİNCE , İZMİT , DARICA , DİLOVASI , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri : İsim : SEDA ÇETİNKAYA Ünvan : İK SORUMLUSU Telefon : 905372673517 E-posta : ik@xenol.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gebze
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905372673517
ik@xenol.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg GEBZE veya Edmeg Kocaeli Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Kocaeli İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder