İŞ İLANI DETAYI

ENGELLİ ADAYLARLA GÖRÜŞECEK FİRMA YETKİLİSİNİN : ASİFE ŞENTÜRK 5380925768 ik@ayhanmetal.com.tr GÖRÜŞME ADRESİ : PLASTİKÇİLER ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 7 CADDE NUMARA 9 GEBZE/KOCAELİ FİRMA HAKKINDA KISA BİLGİ : 1991 YILINDA KURULMUŞTURTAŞERON FİRMA DEĞİLDİR.OTOMOTİV PARÇALARI ÜRETMEKTEDİRAÇIK BULUNAN POZİSYONLAR / İŞ TANIMI / GENEL ŞARTLAR : İŞLEME- ERKEK ADAYLAR İÇİN ,PRES MAKİNLARINDA ÇALIŞMA, SON KONTROL-OTURARAK MASA BAŞINDA ÇALIŞMA ,ÇAPAK ALMA ,MASTAR YAPMA EĞİTİM DURUMU En az : : İLKOKUL KADIN Adaylar uygun mu? : EVET ERKEK Adaylar uygun mu? : EVET EMEKLİ Adaylar uygun mu? : EVET İŞİTME ENGELLİ Adaylar uygun mu? : HAYIR ENGELLİ ADAYLAR İÇİN UZAKTAN ÇALIŞMA / EVDEN ÇALIŞMA İMKANI VAR MI? : HAYIR VARDİYA VAR MIKAÇ VARDİYA VAR? : ENGELLİLER SADECE GÜNDÜZ VARDİYASINDA ÇALIŞIYOR ÇALIŞMA SAATLERİ, HAFTA İÇİ : 07:45-17:35 ÇALIŞMA SAATLERİ, HAFTA SONU : 07:45-17:35 SERVİS GÜZERGAHI Ayrıntılı bir şekilde yazınız. : BEYLİKBAĞI-DARICA-ÇAYIROVA-GEBZE SOSYAL OLANAKLAR İkramiye, sendika, prim,ek yardımlar vb. : ŞOK KART VE EĞİTİM YARDIMI


İlana başvur butonundan mutlaka başvuru yapınız, sonrasında;İlanda yer alan telefon numarasından randevu alınız.ya daÖz geçmişinizi ve engelli heyet raporunuzu ilanda yer alan mail adresine gönderiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- (20.04.2006 - Erkek 18- (20.04.2006 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : PLASTİKÇİLER OSB. 7 CAD. NO:9 GEBZE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GEBZE , DARICA , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri : İsim : ASİFE ŞENTÜRK 5380925768 ik@ayhanmetal.com.tr Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gebze
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kocaeli AYHAN METAL PRES DÖKÜM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İletişim numarası

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg GEBZE veya Edmeg Kocaeli Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder