İŞ İLANI DETAYI

Taze sebze ve meyve sektöründe faaliyet gösteren girişimi için Çayırova/Kocaeli bölgesinde bulunan fabrikamıza Engelli kadromuz için “Üretim İşçisi” arayışı bulunmaktadır.İŞ TANIMI:Üretim sürecinde taze sebze ayıklama, yıkama, doğrama, paketleme gibi süreçlerinde görev alacak.Mutfak kısmında, yemekhane kısmında temizlik ve düzen işlerini yürütebilecek.Tek vardiya 08:00 - 18:00 İşitme engelli adaylar da uygundur.Emekli adaylarda da uygundur.


Başvuru için:Cv'nizi ve Engelli heyet raporunuzu Maille aşağıda belirtilen adrese mail olarak yollayınız.veyaBelirtilen telefon numarasından randevu alarak, Engelli heyet raporunuzla birlikte işletmemize geliniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AKSE MAH.RAHMİ DİBEK CAD HARMANCI SİTESİ NO:269 ÇAYIROVA KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GEBZE , DARICA , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri : İsim : Rıdvan Mert Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 902627445022 E-posta : ridvan.mert@eurofresh.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gebze
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902627445022
ridvan.mert@eurofresh.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg GEBZE veya Edmeg Kocaeli Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder