İŞ İLANI DETAYI

Zintaş Zincir Kastamonu Fabrikasıbünyesinde Otomatik Zincir Kaynak Makinesi İşçisi pozisyonunda yetiştirilmek üzere personel aranmaktadır.İlgilenen adayların işyerine şahsen müracaatı gerekmektedir.1Makine bakımını, temizliğini ve ayarlarını zamanında ve eksiksiz yapmak.2Makine ve ekipmanların uygun şekilde işletilmesi, üretimin güvenli ve kalite standartlarına bağlı şekilde yapılması ve üretimin diğer birimleriyle koordineli çalışmak.3Üretilen zincirin boyutsal kontrollerini yapmak, uygunsuzluk durumunda üretim müdürlüğüne bildirmek.4Çalışılan makineye ait yedek parça veya ihtiyaçlarını ilgili birimlere iletmek, kontrolünü sağlamak.5Kaynak aşamasından sonra üretilen zinciri kontrol masasından geçirerek uygunsuz ürünleri ayırmak.6Üretilecek zincir standart özellikleri, üretim miktarı vbİş emrinden kontrol etmek.7Makine elektrot temizliğini zamanında yapmak, her günün sonunda makine ve çevresini temiz ve düzenli tutmak.8Operatörün ürettiği zincirden sorumlu olduğu bilinciyle üretimini sürdürmek.9Makine teçhizatın bakım ve onarımında atölye ve bakım-onarım ekibiyle koordineli olarak çalışmak.10Üretim ve makine duruş formalarını doldurmak.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- -40 (4.09.2006 - 6.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ANKARA YOLU 5. KM. PK.44 KASTAMONU MERKEZ KASTAMONU / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : KASTAMONU İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ŞAHSEN BAŞVURU Ünvan : Telefon : 903662142337 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kastamonu
İlçe : Kastamonu Merkez
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903662142337

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kastamonu ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kastamonu, Edmeg Kastamonu Merkez veya Edmeg Kastamonu Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kastamonu ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder