İŞ İLANI DETAYI

Torbalı Yazıbaşı beldesinde bulunan Rvent Medikal Üretim fabrikamızın Depo Bölümünde çalıştırılmak üzere erkek Depo Personeli çalışma arkadaşları arıyoruz.Erkek Depo Personeli:İşin Tanımı: Medikal sektörde tek kullanımlık tıbbi malzeme üretimi yapılan fabrikamızda üretime mal verme, mal kabul, yükleme, indirme işleri yapacak depo personeli21 - 41 yaş arasıErkekAskerliğini yapmışEn az ilkokul mezunuTorbalı, Ayrancılar – Tire ‘de ikamet edenVardiya yokÇalışma saatleri: 07:30 – 17:30Hafta tatili: Cumartesi ve Pazar günleriForklift ehliyetine gerek yoktur.Asgari ücretin üzerinde ücretlendirme yapılmaktadırMüracaat: Şahsen fabrikaya yapılacak olup mülakata alınacaktır.


Yerimiz: Torbalı Yazıbaşında, Balkan Süt Ürünleri karşısındayız. Cep telefonunda haritalar uygulamasından 'Rvent' olarak arattığınızda yerimizi bulabilirsiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek 21- -41 (26.04.2003 - 29.03.1983 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YAZIBAŞI MAH. BALKAN CAD. NO 33/1 TORBALI İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : TİRE , TORBALI İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : 425 TL Devamlılık primi + lise ve üzeri için tahsil ücreti + her yıl için kıdem primi En Az Ücret : 17500 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Tire
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İzmir R VENT MEDİKAL ÜRETİM A.Ş. İletişim numarası

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg TİRE veya Edmeg İzmir Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder