İŞ İLANI DETAYI

Şirketimizin Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Üretim Tesisleri için belirli süreli iş sözleşmesi ile ‘’Üretim İşçisi’’ alımı yapılacaktır.Genel Nitelikler;Düz Lise, Teknik Lise EML veya MYO mezunu olmak,Vardiyalı düzende çalışabilmek,Fabrika çalışma koşullarına uyum sağlayabilmek,Tercihen üretim konusunda tecrübeli olmak,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış ve-veya muaf olmak,Kartal, Pendik, Kurtköy, Sultanbeyli, Tuzla’da ikamet etmek veya Anadolu Yakası E-5 karayolu üzerindeki servislerimizi kullanabilecek durumda olmak,20-36 yaş aralığında olmak,Sağlık: Toz, koku, alkol gibi hammaddeler kullanıldığı için alerji ve astım hastalığı olanların başvurmaması önerilir.İş Tanımı;Üretim talimatlarına uygun olarak verilen görevleri eksiksiz yerine getirmek,Talimatlara uygun ekipmanları kullanmak,İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre ve Kalite kurallarına uygun çalışmak,Üretilen ürünlerin Evyap standartlarına uygun olmasını sağlamak,Genel hijyen kuralları ve iyi üretim uygulamalarına uymak


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Takım Çalışmasıİş Tanımı;Üretim talimatlarına uygun olarak verilen görevleri eksiksiz yerine getirmek,Talimatlara uygun ekipmanları kullanmak,İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre ve Kalite kurallarına uygun çalışmak,Üretilen ürünlerin Evyap standartlarına uygun olmasını sağlamak,Genel hijyen kuralları ve iyi üretim uygulamalarına uymak


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -40 (4.10.2004 - 5.09.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -40 (4.10.2004 - 5.09.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İST. DERİ ORG. SAN. BÖLG. GÜDERİ CAD. NO:1 X-1 PARSEL TUZLA İSTANBUL TUZLA İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTAL , PENDİK , TUZLA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : i.k Ünvan : Telefon : 905452842033 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Tuzla
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905452842033

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Tuzla veya Edmeg İstanbul Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.