İŞ İLANI DETAYI

Firmamız dondurulmuş pizza ürünleri üzerine uzmanlaşmış ve bu alanda tanınmış ulusal Hotel, Restoran, Cafe, Zincir, Catering ve Market firmalarına hizmet veren 20 senelik tanınmış bir markadır.Sektörün alanında lider markasıdırHORECA kanalının yanında market kanalına da hizmet vermekte olan firmamızın Türkiye genelinde 30 ilde bayileri bulunmaktadırBENMARK GIDA SAN.GİR.A.Ş Genel Müdürlüğü İstanbul ilinde bulunmaktadır.Bünyemizde çalışmak üzere Beylikdüzü Gürpınar-Kavaklı-Büyükçekmece Atirus - Esenyurt E-5bölgelerine yakın ikamet eden takım arkadaşları arıyoruz.


Fiziki Ve Bedensel YeterlilikGÖREVLERİ ve SORUMLULUKLAR- 08:00-16:00 - 16:00-00:00 - 00:00-08:00 vardiyalarında çalışabilecek- Üretimde haftalık vardiya değişmektedir- Üretim sorumlusu tarafından verilen üretim planına göre üretim miktarını gerçekleştirmek- Üretimi gerçekleştirilen ürünleri sevkiyata hazır hale getirmek- Üretimi gerçekleştirilen ürünler için etiketleme , kolileme faaliyetlerini gerçekleştirmek- Üretim planına göre depodaki ham maddenin üretim alanına aktarımını sağlamak- İşletmede gıda güvenliği ve kalite standartları gerekliliklerine uygun olarak çalışmak- İşletme içerisinde kullanılan tüm makine ve ekipmanların zarar görmesini engellemek , arıza durumunda yöneticisine haber vermek- Üretimde gerekli iş güvenliği kurallarına uygun hareket etmek- Üretimde oluşacak zaman kayıplarını önlemek, verimliliği sağlamak- Ekip ile uyumu ve işbirliği içinde çalışmak.- Yöneticisi tarafından kendisine verilen görevleri yerine getirmek- Üretim alanında kullanılan ekipmanların temizliklerini sağlamak, tanımlı temizlik planına göre hareket etmek,- Çalışma bölgesini temiz bulundurmak,- Kendisinin kullandığı malzeme ve ekipmanların temizliğini ve gerekli günlük bakımlarını yapmak, kullanılmadıkları sürece ilgili yerlerinde bulunmalarını sağlamak- İş yerinde emniyet kurallarına uygun çalışmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -45 (24.09.2006 - 26.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -45 (24.09.2006 - 26.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ADNAN KAHVECİ MAH. KÖROĞLU CAD. NO:65/2-3 BEYLİKDÜZÜ İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BÜYÜKÇEKMECE , BEYLİKDÜZÜ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : OĞUZHAN DERELİ Ünvan : İK Telefon : 905557336822 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beylikdüzü
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905557336822

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Beylikdüzü veya Edmeg İstanbul Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.