İŞ İLANI DETAYI

En az lise, en yüksek meslek yüksek okulu mezunuİki vardiyalı düzende 07:30-15:30 ve 15:30-23:30 çalışabilecekİstanbul Anadolu Yakası veya Kocaeli Gebze-Darıca bölgesinde ikamet eden,%40 engelli raporuna sahip ve depo ortamında çalışmaya uygun Sabıka kaydı olmamalı,Tercihen lojistik, depolama, nakliye ve sevk konularında deneyimli, İşe alım ve istihdamda tek ölçü olarak işe uygunluk vasfı aranır; ayrımcılık yapmadan fırsat eşitliği sağlanır.


Takım ÇalışmasıDepoya gelen ürünlerin tanımlı tarife uygun şekilde paketlemek,Depoya gelen ürünlerin RF Terminali kullanarak barkodlu olarak depoya almak,Depo içindeki ürünlerin maksimum güvenlik ve depolanmasına yönelik ürün raf yerleşimini sağlamak,İşgüvenliği kurallarına, talimat ve prosedürlere uygun olarak sevkiyat faaliyetlerinde çalışmak,Periyodik günlük-haftalık-aylık-yıl sonu depo ve kontrol sayımına katılmakÜrünlerin depo içerisinde uygun şekilde yerlerini değiştirmek,Sipariş listelerine göre depodaki ürünlerin uygun şartlarda depolanmasını sağlamak İLANA EN AZ %40 VE ÜZERİ ENGELLİ RAPORU OLAN KİŞİLER BAŞVURU YAPABİLİRLERBAŞVURU YAPANLARIN AŞAĞIDA YER ALAN LİNKTEN DE BAŞVURU YAPMASI GEREKMEKTEDİR https:--career5.successfactors.eu-sfcareer-jobreqcareer?jobId=96768&company=Koc


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Sancaktepe
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Sancaktepe veya Edmeg İstanbul Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.