İŞ İLANI DETAYI

Kartal Çavuşoğlu nda bulunan Asre Atık Kağıt Geri Dönüşüm firmasında atık kağıtların ayıklanmasında görev alacak çalışma arkadaşı aramaktayız.Firmamıza gelen atık kağıtları içlerindeki plastik gibi yabancı maddelerden ayrıştırmakSGK+YOL+MESAİ+İKRAMİYE BUNLAR KARŞILANACAKTIR.ÇALIŞMA SAATLERİ:HAFTA İÇİ: 08:30 - 18:00CUMARTESİ: 08:30 - 14:00PAZAR TATİLDİR.İLETİŞİM NUMARASI : 0544 786 30 76


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması Planlamalara ve organizasyonlara çabuk uyum sağlayabilen, Dış ortamda çalışma konusunda deneyimli ya da çalışmaya yatkın, Öğrenme konusunda hevesli ve istekli, Toplu çalışma ortamlarına uyumlu, Tercihen daha önce ciddi sağlık sorunları geçirmemiş, 18-45 yaş aralığında bir çalışma arkadaşı aranmaktadır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kartal
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Kartal veya Edmeg İstanbul Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.